Средства за ремонт на детското отделение на болницата в Гоце Делчев дариха от „Български възход“

Снимка: Български възход

Дарението бе прието от д-р Петър Филибев

Народният представител от „Български възход“ Георги Самандов и шампионът по кик-бокс Костадин Кърджалийски, който е и член на общинското ръководство на партията, дариха средства за ремонт на детското отделение на Многопрофилна болница за активно лечение „Иван Скендеров“ в град Гоце Делчев.

Инициативата бе подкрепена от парламентарната група на „Български възход“ и членове на партията.

Детското отделение в най-голямото здравно заведение в община Гоце Делчев има неотложна нужда от ремонт, който да осигури по-спокойна обстановка както за малките пациенти и техните родители, така и за лекарите и медицинските специалисти, които се грижат за тях.

„Дарителството е кауза, която всички ние трябва да продължим да развиваме защото променя обществото ни към по-добро“, сподели Георги Самандов. „След като разбрахме за стартиращия през 2023 г. ремонт на детското отделение, от ПП „Български възход“ решихме да подкрепим ръководството на болницата в това начинание, защото смятаме, че за децата трябва да се направи най-доброто“, добави още той.

Дарението бе прието от д-р Петър Филибев, директор на здравното заведение, който благодари за подкрепата и изрази надежда, че и други ще последват този пример.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK