Спрягат името на общинския съветник Димитър Гамишев за лидер на ГЕРБ в Гоце Делчев

Димитър Гамишев, снимка: Infomreja.bg

Името на  общинския съветник от ПП ГЕРБ в Гоце Делчев усилено се спряга за временен координатор на общинското ръководство на партията в града, до провеждане на отчетно-изборна конференция за избор на ново ръководство.

Както ИНФОМРЕЖА писа, досегашният лидер на ГЕРБ в община Гоце Делчев – депутатът Георги Андонов и цялото общинско ръководство, подадоха оставка след загубата на изборите за местна власт.

Запознати разкриха от кухнята на ГЕРБ - Гоце Делчев, че имало и друга причина, която провокирала общинското ръководство, начело с депутата Андонов, да подаде оставки, а именно атаката с голям брой анонимки против Андонов и членовете на общинския съвет на ГЕРБ.

”Ние настояваме, централното ръководство на ГЕРБ да ни даде възможност да се запознаем с въпросните анонимки, да видим в какво ни обвиняват анонимните им податели и да си отговорим  на въпроса защо са анонимни, а не явни. Имаме съмнение, че въпросните анонимки са част от атаките на опозицията против ГЕРБ за спечелване на местните избори. Не изключваме и възможността анонимните атаки да са и от хора вътре в ГЕРБ,  на които не сме удовлетворили амбиции за назначение на директорски и други постове, за което искаме да дадем обяснение пред големите лидери. Анонимната болест става повсеместна, а ние държим да останат чисти отношенията ни както помежду ни, така и вътре в структурата, за да продължим напред с ГЕРБ и да си изберем коректно новото ръководство“, коментираха местни лидери в оставка от партията на Бойко Борисов в Гоце Делчев.

Те си задават и въпроса трябва ли да се вярва на анонимните доноси и трябва ли те да не се дебатират с обвинените в тях лица, въпреки че от централата на ГЕРБ са дали ясен знак че анонимните писания са отчетени само като факт без каквито и да са последствия за споменатите в тях ръководители на общинско ниво, общински съветници и т.н.

Цялото  ръководство на ГЕРБ – Гоце Делчев, което неотдавна депозира оставки като акт за поемане на отговорност за загубата на местните избори, декларира, че остава в партията и ще продължи да работи за ГЕРБ, както досега.

„Не съм се отказал да работя за ГЕРБ и за моя град”, заяви депутатът Георги Андонов, който подаде оставка от лидерския пост. Той каза още, че преди дни е договорил с директора на АПИ 1 000 000 лева за ремонт на обиколният път от разклона при КАТ до разклона на пътя за Попови ливади.

След Нова година се очаква Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ да се произнесе относно оставките на общинското ръководство на партията в Гоце Делчев и назначаването на временно ръководство до провеждане на отчетно-изборна конференция.

 

Димитър Гамишев /с бялото сако/, снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Яна21:48 - 13.12.2015
Въведете коментар...И имайте предвид, че никой след време няма да дойде и да ви каже "Благодаря ти, че пренебрегна себе си, за да ми е добре на мен " То дали е Митко Гамишев или Ангел Тунчев на нас не може да се угоди все се намери някой да им намери косур .
до гост20:16 - 13.12.2015
Много си прав. Щом коментират Гамишев за председател значи яко са го закъсали в ГЕРБ откъм кадри.
Гост19:51 - 13.12.2015
Ще има да търсите Ангел Плевнелиев и Смелев - интелигентни ,образовани,скромни ,работливи и най-вече обичани от хората.
даалия19:45 - 13.12.2015
БСП да почерпят!

FACEBOOK

//