Спортни баби засрамиха деца и внуци в зоналния преглед “Здраве за всички“

снимки: infomreja.bg

Баби от спортни клубове в цялата страна демонстрираха отлична физическа форма на централния площад "Георги Измирлиев" в Благоевград, където се проведе традиционният зонален преглед "Здраве за всички". Ентусиасти от третата възраст от Враца, София, Плевен, Шумен, Казанлък, Самоков, Сандански, Благоевград и други градове се представиха със собствени спортни програми под музикалния съпровод на стари шлагери.

Председател на клуба домакин - "Бодрост", е Красимир Низамов, а групата предвождаше бабата на футболиста Иван Цветков - 85-годишната Любка Цветкова, която е сред основателите на женския отбор по баскетбол в Благоевград. 

Приветствие към участниците отправиха председателят на клуб "Бодрост" Красимир Низамов, който е основен организатор на проявата, и деканът на Факултет "Обществено здраве и спорт" към ЮЗУ "Неофит Рилски" доц. Стоян Иванов.

"Този форум е един от най-значимите и за мен лично е много ценен за Благоевград и региона, тъй като той показва, че спортът не е временно явление, а състояние на духа, което не ни напуска никога", заяви при откриването доц. Стоян Иванов.

За доброто настроение на участниците и публиката се погрижиха децата от фолклорен ансамбъл "Бисер". 

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK