Шофьор блъсна дете на пешеходна пътека в Сандански

Снимка: Infomreja.bg

Водачи в област Благоевград са хванати пияни зад волана

Дете пострада след инцидент на пътя. Водачи в област Благоевград са хванати пияни зад волана.

На 21 септември около 18:25 часа на бул. „Гоце Делчев“ в Гоце Делчев, лек автомобил „Тойота Корола“ с 28-годишна водачка от с. Гърмен не е спазил необходимото разстояние и е блъснал спрял пред него лек автомобил „ Опел Астра“, в резултат на което същият се е ударил в лек „Хюндай“.

С контузия на гръдния кош и шията е пострадала 37-годишна пътничка в лекия автомобил „Опел Астра“.

Същия ден около 07:40 часа на ул. „Солунска“ в Сандански, лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 63-годишен мъж от с. Лебница не е пропуснал и е блъснал, стъпило на пешеходна пътека, 8-годишно момче от Сандански.

Детето е пострадало с охлузна рана на крака и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение.

На 22 септември около 08:40 часа на пътя между Петрич и Сандански, лек автомобил „БМВ“ с36-годишна водачка от гр. Петрич, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Пежо“ с 38-годишен водач от Петрич.

Водачката на лекия автомобил „БМВ“ е пострадала с охлузна рана на бедрото, а водачът на лекия автомобил „Пежо“ - с фрактура на два лумбални прешлена. Направената проба с техническо средство за употреба на алкохол на 36-годишната жена е отрицателна.

По-късно през деня, около 21:50 часа на ул. „Рокфелер“ в Петрич, лек автомобил „Тойота“ с 19-годишен водач от Сандански е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 37-годишен водач от с. Старчево.

При инцидента са нанесени материални щети.

На двамата водачи са направени проби за наличие на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Не такива обаче бяха пробите, взети от следните водачи:

31-годишен от с. Бели Искър, общ. Самоков, е управлявал лек автомобил „БМВ“ с наличие на 1,60 промила алкохол в Благоевград.

49-годишен от Враца е управлявал товарен автомобил „Скания“ с наличие на 1,99 промила отново в областния град.

По бул. „Европа“ в Сандански, 38-годишен от града е управлявал лек автомобил „Пежо“ с наличие на 1,24 промила.

По ул. „Търговска“ в Добринище, 52-годишен от с. Абланица е управлявал лек автомобил „Фолксваген Бора“ с наличие на 2,55 промила алкохол в издишания въздух.

Лицата са задържани, а по случаите са образувани досъдебни производства, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK

//