Шофьор без книжка от Огняново предизвика ПТП край летището в Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg, архив

Неправоспособен водач предизвика катастрофа край летището в Гоце Делчев на международния път за Драма, Гърция.

Сигналът за пътния инцидент, разминал се за щастие без сериозни наранявания на пътниците в двата автомобила, е подаден към 18,35 часа вчера.

21-годишният А.К. от гърменското село Огняново управлявал лек автомобил "Сеат Ибиза" по улица "Драмски път" в Гоце Делчев.

При завой на влизане в местността „Летището” не пропуснал изпреварващия го лек автомобил "Фолксваген Поло", управляван от 34-годишна жена от Копривлен, вследствие на което последвал сблъсък и сеатът се озовал в крайпътна канавка.

При катастрофата леко е пострадал 18-годишен младеж, който пътувал в сеата.

Пробите за наличие на алкохол и на двамата водачи са отричателни, съобщиха от полицията.

При извършена проверка униформените установили, че водачът от Огняново е неправоспособен. 

Кой е преотстъпил на шофьора без книжка лекия си автомобил, дали возилото е откраднато, както и други подробности по случая изясняват органите на МВР.

 

КОМЕНТАРИ

zapoznata18:51 - 20.02.2015
Запознатия да не коментира дришльо долен. Момчето си беше напълно право. Подал си е мигача и е тръгнал да завива, а онази госпожа явно е връзкаркат, защото няма как да гледаш, че човек е тръгнал да завива и да натиснеш газта. Да не говорим за токовете, които носеше.
zapoznat21:20 - 19.02.2015
Има гнило че дрогорания дрисльо е връзкарче с заможен баща и веднага всичко се потули!!! Това че му е купена книжката не означава че се е научил първо да управлява мпс и второ да каже за алкохол или дрога е причината да е с отнета книжка.ще носи ли отговорност или тати ще олекне с някоя пачка!Нека читателите кото си нямат представа за случилото се да си затварят миризливите усти!!!
Нане Вутов22:14 - 18.02.2015
БРЕЙЙЙ , тва ченгетата голема работа бре!Откога в закона ЗДП пише,че трябва да пропускаме изпреварващи когато завиваме наляво.Не знам ама нещо гнило има тукааа!!!
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK