Ръководствата и членовете на СДС в Гоце Делчев и Хаджидимово остават в партията

д-р Георги Мегданов, снимка: infomreja.bg, архив

Общинските ръководства на Съюза на демократичните сили в общините Гоце Делчев и Хаджидимово остават в синята партия. Те няма да последват примера на областния лидер Атанас Георгиев и организационния секретар Елена Димитрова.

Това съобщиха за ИНФОМРЕЖА заместник-председателят на общинската организация в Гоце Делчев – д-р Георги Мегданов, който е и член на областното ръководство, и Ангел Шопов – председател на СДС в Хаджидимово.

„За мен СДС е кауза и нямам намерение да ходя в никаква друга партия, та дори тя да се нарича „Единство“ или „Синя коалиция“. Това е позицията и на общинското ръководство в Гоце Делчев, както и на членовете на партията в региона“, заяви д-р Мегданов.

По думите му в партийния офис до момента няма постъпили нито писмени, нито устни молби за напускане на членове на СДС след появилите се на национално ниво вътрешнопартийни противоречия.

„Истината е обаче, че години наред синята партия не можа да намери своите естествени лидери след Филип Димитров. Мартин Димитров не можа да се наложи и седесарите не го припознаха. Затова в момента голяма част от тях приемат със задоволство свалянето му от лидерския пост. Според мен той трябваше отдавна да освободи от присъствието си синята партия. Това е позицията и на много мои съпартийци и симпатизанти на СДС“, коментира още д-р Георги Мегданов.

Той е категоричен, че няма да последва нито Мартин Димитров, нито Надежда Нейнски. „Няма да тръгна и след депутатите, избрани от нас на последните парламентарни избори, които повече нито ги чухме, нито видяхме. Оставам твърдо в СДС“, подчерта заместник-председателят на сините в Гоце Делчев.

Той увери, че в региона има живи структури, както и много симпатизанти на СДС, които продължават да гласуват за синята идея от 1989 г.

На последните местни избори гласовете на СДС в община Гоце Делчев бяха над 500, само няколко не достигнаха на председателя Бойко Тодоров да влезе в Общинския съвет като представител на синята партия.

 

КОМЕНТАРИ

Реалист10:22 - 29.12.2012
Всички от Хаджидимово са на ясно,че разрухата на града идва от братя Шопови.Доказани мръсни интриганти с психическа обремененост,мислещи се за велики.Бог да пози България от такива като тях!
Тигъра08:55 - 22.12.2012
От такива нещастници като Аню Шопа/ама истински шопар/ СДС е на този хал.Доктор Мегданов е пич.
55521:45 - 18.12.2012
Тези кога най сетне ще осъзнаят че, без коалиция с ГЕРБ няма да вкарат и един депутат.
Димитър22:25 - 16.12.2012
Уважавам отстояването на идеите! А не като мижитурките, които прескачат от партия в партия, само и само да са на власт!

FACEBOOK

//