Румънеца и Енчев и местни таланти ще веселят децата на 1 юни в Гоце Делчев

Източник: Община Гоце Делчев

Община Гоце Делчев съвместно с Ротари клуб за поредна година огранизират за децата от града и региона традиционен грандиозен празник на 1 юни – Международния ден на детето.

Богатата програма с много игри, забавления и изненади ще продължи през целия празничен ден в красивия парк на Гоце Делчев.

За по-малките и техните родители празникът ще започне от 10 часа на 1 юни, който ще бъде открит от мажоретния състав при Първо ОУ, след което на празничната сцена с изпълненията си ще огласят градския парк талантливите малки изпълнителки Виктория Бекташева и Айтен Куртова, малката перла Даниела Георгива, Детска вокална група "Акварели", сладураните от "Вива денс клуб" на Ани Лефтерова.

Децата от ЦДГ "Радост", ЦДГ "Слънце" и ОДЗ "Джани Родари" освен в парка ще празнуват детския празник и на сцената в парка със своите прекрасни изпълнения.

Гвоздеят на първата част от тържествата за Международния ден на детето ще бъде кака Роси /Роси Рос/, която ще накара всички малчугани да се потопят в празничната еуфория, а възрастните, макар и за един ден, да се върнат към свото детство.

От 17 часа организаторите - Община Гоце Делчев и Ротари клуб, са подготвили за по-големите специална празнична доза адреналин, с много изненади.

Стартът на следобедното детско шоу ще даде мажоретният състав при Трето ОУ.

Всички ще имат възможност да празнуват заедно с Христина Караилиева, струнния оркестър от с. Дъбница, Дани Георгиева, Виктория Бекташева и Айтен Куртова, Вили Пендичева, детска вокална група при Трето ОУ, ТФ „Неврокопчанки” с ръководител Костадин Гьоргов, групите „Tarantulas”, "Спектър" и "Чебурашки", талантите от Гърмен, Зара Бозукова, Любка Ангелинина, Елиана Ципарова, школите за народни инструменти към Неврокопската митрополия и други.

Специални гост изпълнители за 1 юни в Гоце Делчев ще бъдат обичаните от няколко поколения деца и възрастни Румънеца и Енчев.

Организаторите очакват всички деца на 1 юни в градския парк, за да се веселят заедно и да направят празника си още по-незабравим.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//