Румен Томов дарява на благотворителна кауза след съдебен спор за клевети

Снимка: Фейсбук, Томов

Бившият градоначалник е "въвлечен" в пореден несъществуващ сценарий

Нивото на похватите, използвани за политически цели в Благоевград, от години е толкова ниско, че голяма част от хората с право са отвратени и виждаме доказателствата за това на всеки избори. Ясно е и в чия полза за съжаление работи това.

Това написа в профила си във фейсбук Румен Томов като коментар на твърдения, че е шофирал под въздействието на алкохол.

Авторът на тази статия и хората, които го стимулират, достигнаха ново дъно. За мен, а сигурен съм - и за съда, ще представлява интерес да разбера как въпросният човек ще докаже твърдението си, при положение, че личният ми автомобил, който той така старателно е описал, е в сервиз за пребоядисване от сутринта на понеделник, 17 юли. Което за разлика от неговите твърдения е много лесно доказуемо посредством документи, записи от камери и работещите в сервиза хора. Интерес навярно би представлявал и фактът, че последната ни среща в съда беше преди едва 3 седмици - и завърши с 10 000 лв. глоба за автора на статията, 8 000 лв. обезщетение за причинени неимуществени вреди, ведно с лихвата, и 2 642 лв. съдебни разноски, казва Томов в изявлението си.

Той допълва, че сумата възнамерява да дари за благотворителност, „за да може дори и от подобно зловредно поведение да има положителен резултат“.

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK

//