Разложанин катастрофира на "Струма", бил пиян и без книжкаа

Снимка: Infomreja.bg

Още ПТП-та са регистрирани през почивните дни

Разложанин катастрофира при Благоевград. Удари се в бетонен разграничител. Бил пиян и без книжка.

Още ПТП-та са регистрирани през почивните дни.

На 6 октомври около 19:00 часа на Е -79 при Кресна, лек автомобил „Ауди“ с 83-годишен водач от с. Мечкарево, общ. Сливен, е излязъл частично в дясно от пътя и е ударил с дясното странично огледало детска количка с 3-годишно дете в нея.

Детето не е пострадало.

Същия ден – няколко часа по-рано, около 14:30, на бул. „Св. Димитър Солунски“ в Благоевград, лек автомобил „Фиат“, управляван от 70-годишен мъж от Благоевград, не е пропуснал и е блъснал 17-годишно момиче, което е пресичало пътното платно по пешеходна пътека. Момичето е пострадало с охлузна рана на китката.

На 7 октомври около 20:00 часа на АМ „Струма“ между Симитли и Благоевград, лек автомобил „Фолксваген Бора“, управляван от 40-годишен мъж от Разлог, се е блъснал в бетонов ограничител.

Пробата с техническо средство за употреба на алкохол, която е направена на 40-годишния мъж е отчела наличие на 0,98 промила. Той е шофирал без свидетелство за управление на МПС.

На ул. “П. Яворов” в Гоце Делчев пък е спрян за проверка лек автомобил “Пежо”, управляван от неправоспособен 17-годишен младеж от с. Плетена. В хода на проверката е установено, че същият шофира с наличие на 1,78 промила алкохол в издишания въздух.

И последното ПТП е от 8 октомври, когато около 13:20 часа на ул. „Стара планина“ в Гоце Делчев, товарен автомобил „Мицубиши“ с 30-годишен водач от града не е спазил необходимата дистанция и е блъснал, намалящ скоростта си и движещ се пред него, лек автомобил „Мерцедес“.

В резултат на инцидента, с травми в областта на врата са пострадали две деца на 13 и 6 години, които са пътували без поставени обезопасителни системи в лекия автомобил „Мерцедес“.

След извършен медицински преглед те са освободени за домашно лечение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//