Пробация, 1 година без книжка, 300 лв. глоба и 320 часа труд за пиян водач рецидивист от Гоце Делчев

Снимка: Тhecuriousdentist.com

Една година лишаване от правоуправление на МПС, 300 лева глоба, 320 часа безвъзмезден труд в полза на обществото и наказание "пробация" постанови Районният съд в Гоце Делчев на Мустафа Мухаремов Хаджиев, който е роден в село Брезница, но постоянният му адерс е на улица "Царица Йоанна" в Гоце Делчев. 

Хаджиев, който е с висше образование, вече няколко пъти е осъждан за шофиране в нетрезво състояние и други прояви, вследствие на прекомерна употреба на алкохол. 

На 22 юли около 2 часа през нощта служителите на РУ - Гоце Делчен спрели за проверка на ул. "Пейо Яворов" лекия автомобил, управлялан от Мустафа Хаджиев. При направения му на място тест за наличие на алкохол дрегерът отчел рекордните 2,03 промила в издишания въздух. 

Мустафа Мухаремов Хаджиев, за когото запознати твърдят, че е ветеринарен лекар, е бил осъждан за същото престъпление и миналата година. Той е с влязла в сила присъда от 6 февруари 2014 г. за управление на МПС с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда. 

В съдебна зала, по време последното си дело миналия месец, Хаджиев и защитата му поискали от съда сключване на споразумение, според което вместо наказание "лишаване от свобода" е бил осъден на "пробация", отнемане на свидетелството за правоуправление за срок от 1 година, 300 лева глоба и 320 часа обществено полезен труд. 

 

КОМЕНТАРИ

spravedlivost09:35 - 18.08.2015
Tolkova li struva choveshkiq jivot 300 lv kakva e taq oprava kolko pati trqbva da bade zalavqn za da mu nade nalojena mnogo po sorova sankciq
kolega21:47 - 17.08.2015
ne e Mustafa, a e Musa Hadjiev
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//