Преслава, Румяна Попова, Ани Хоанг и Илиян сред изпълнителите на тазгодишния есенен панаир в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg, архив

Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев тази година ще се проведе от 12 до 18 септември, съобщиха организаторите от общинската администрация в Гоце Делчев. Музикалната програма, която всяка вечер ще весели панаирджии и фенове, е вече готова и изпъстрена с невероятни концерти на известни местни и гостуващи изпълнители.

За поредна година панаирът ще бъде разположен в района на бившата казарма в града. Миналата година върху определената площ за провеждането му от 6,5 декара се настаниха и продаваха различни стоки около 127 сергии.

Две бригади на Луна парк също бяха разположили своите забави, а покрай скарите на множеството полеви ресторанти се тълпяха от сутрин до вечер хора от целия регион и страната. 

Тази година според организаторите се очаква в търговската площ да бъдат разположени повече обекти, както и забавите да бъдат повече и по-интересни от миналогодишните.

Оркестърът на Петър Воденов с невероятната солистка неговата съпруга Цветанка Воденова ще открие музикалната програма на панаира в Гоце Делчев на 12 септември от 19:30 часа.

На 13 септември сцената в бившето военно поделение, където се провежда панаирът, ще щурмуват оркестър „Европа" с ръководител Георги Георгиев и солисти Марио Василев и Елена Шейтанова, които ще подгреят появяването на сцената на чаровната и обичана фолк изпълнителка Преслава.

На третия ден - 14 септември, ще изнесе концерт оркестър "Уникат" с известната местна изпълнителка Боряна Карпузова, след което ще последват и изпълненията на втория гост изпълнител на тазгодишния есенен панаир в Гоце Делчев - Румяна Попова. 

Обичаният от неврокопчани оркестър „Щуро Маке" с ръководител Здравко Георгиев и солистката Ирина Паскалева също ще участват в музикалната програма заедно със специалното участие на фолк изпълнителя Илиян.

Фолк певицата пък Ани Хоанг ще  пее заедно с местния оркестър на Панчо Иванов и солистите Емилия и Венци. Оркестърът на Боги Бенд с ръководител Божидар Лефтеров и оркестър „Ивелия” с ръководител Лефтер Георгиев – Лефко и солистката Мариана Георгива ще бъдат на сцената на панаира в Гоце Делчев в последните два дни - на 17 и 18 септември. 

Именно на Марияна Георгиева и оркестъра й се пада честта да закрият традиционния есенен панаир в Гоце Делчев.

Община Гоце Делчев кани жителите на общината, целият регион и страната да посетят и да се повеселят на поредния традиционен панаир в Гоце Делчев, който е и продължава да бъде скъп спомен за поколения неврокопчани и жители на целия регион. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//