Полицаи изнудват хора от Гоце Делчев и Огняново, Титянов забъркан в аферата

Константин Титянов, снимка: Преса, архив

Уволнени и върнати на работа ченгета събират пари от името на висш полицай. Рекетьорите казали, че са пратени от шефа на Главна дирекция „Криминална полиция” Константин Титянов, разкриха пред Фрог нюз потърпевши.

Целият район в Благоевград, Гоце Делчев и София е пропищял. Има бизнесмени, от които се искат непрекъснато пари, оплакаха се засегнати.

Един от посетените е предприемач, който държи хотелски комплекс край гърменското село Огняново. При него преди време отишъл оперативен работник от РУП- Банско, който му казал: „Титянов ме праща. Каза да му дадеш 10 бона заем”. Човекът, обаче категорично отказал да даде парите.

След една седмица в обекта му „кацнали” ченгета, които започнали да проверяват дали има акт 16, както и дали законно си е изградил канализацията. Каква им е работата на органите на реда да правят такива проверки, нали това е в компетенциите на други институции, възмутиха се пострадали.

След това пратеникът цъфнал пак при бизнесмена, като този път поискал два пъти по-ниска сума. Любопитното е, че въпросният служител бил уволнен за подбудителство за подправяне на документ с невярно съдържание. Служители на МВР твърдят, че имало и втори човек от системата, който действал по същата схема.

Става дума за представител на полицията в Гоце Делчев, който преди да бъде върнат на работа лежал 6 месаца в ареста заради сводничество.

Има данни, че същият модел на изнудване се прилага и в момента. Кариерата на Титянов започнала в Гоце Делчев в икономическа полиция.

Твърди се, че благодарение на политичитески протекции се издигнал до директор на полицията в Благоевград и шеф на ГДКП.

 

КОМЕНТАРИ

uf22:38 - 25.09.2014
Възмущавам се колко дебилно звучи тази партенка... Просто.. Някой краен дебил я е измислил..
до горните21:31 - 25.09.2014
Титянов да не е свещена крава? какво се възмущавате толкова? Що не се възмущавахте по подобен начин когато други хора са оплювани от разни сайтове?
чонгв16:56 - 25.09.2014
тонев стои зад пасквила.
Xaxa14:40 - 25.09.2014
Ами за такива от долни - по-долни измислици, жълтини и жлъч, има съд...А аз ей сега, утре ще отида до Радисън и ще кажа, че от името на Ангела Меркел идвам и трябва да ми дадат 5487937 евро... Хахаха!

FACEBOOK

//