Почина транспортираният с вертолет за столична болница Аджар Узун от Дебрен, утре ще бъде погребението му

Аджар Узун, снимка: Infomreja.bg, архив

Тази сутрин ужасната вест, че бившият кмет на гърменското село Дебрен и настоящ общински съветник Аджар Узун е починал в столичната болница "Света Анна" обиколи като мълния селото.

Хората не искаха да повярват на съобщението от лечебното заведение и изчакаха близките на починалия да го върнат в родното му село.

"Дебрен плаче и тъжи за добрия човек, който си отиде без време, само на 55 години", коментираха жители на селото през сълзи. Те бяха категорични, че дирята на скромен, честен, умен и коректен човек, която оставя зад себе си Аджар Узун, няма да бъде забравена от дебренци скоро. 

Само преди дни Аджар Узун бе покосен от масивен инсулт и бе приет в МБАЛ "Иван Скендеров" - Гоце Делчев в пълна кома и с опасни за живота му гърчове. Ден по-късно по настояване на близките му той бе транспортиран с хеликоптера на "Лев инс" по спешност за УМБАЛ "Света Анна", където той издъхна след направена му операция.

Екипът на „ИНФОМРЕЖА“ изказва искрените си съболезнование на семейството, близките и жителите на село Дебрен за голямата загуба!

Утре 55-годишният Аджар Узун ще бъде погребан в родното му село. Той е семеен, с две големи деца - момиче и момче, и внуци.

 

КОМЕНТАРИ

брезница16:50 - 19.12.2016
Добър човек и приятел.Добър политик. Дано Аллах да го изпрати в Дженнета. Раамет.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK