Победа и загуба за баскетболистите на „Велбъжд 2002”

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

Баскетболния тим на „Велбъжд 2002” – момчета до 14 години, записаха победа и загуба на първенството в Самоков. В среща от 2-рия кръг на група „Рила-Б” кюстендилци бяха разгромени от домакина „Рилски спортист” с 108:11 точки. В другата среща възпитаниците на треньора Владо Велинов се мобилизираха и победиха тима на „Евробаскет” /Благоевград/ с 49:43.

След двете победи от първия кръг в Кюстендил, момчетата на „Велбъжд 2002” водят в класирането, като най-вероятно с „Рилски спортист” ще продължат в първата четворка, която ще бъде сформирана следващата година от „А” и „Б” група на зона „Рила”.

В другия поток са отборите на „Балкан” /Ботевград/, „Сити Юнивърсити” /Правец/ и „Видабаскет” /Видин/.

Отборът на „Велбъжд 2002” е съставен основно от момчета, които са по-малки /12-годишни/ и тези срещи са за тяхното обиграване.

Продължава междуобластното първенство при момчета до 12 години на 26-ти ноември в Самоков, като кюстендилци ще играят с двата отбора на „Рилски спортист”.

На 27-ми ноември стартира и първенството при юношите старша възраст. Двубоите са в Благоевград, като „Велбъжд 2002” ще излезе срещу „Рилски спортист” и „Металург” /Перник/.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK