ПГ по МСС в Гоце Делчев отбеляза Благовещение и Международния ден на търпението

Снимки: ПГ по МСС, Гоце Делчев

За пореден път училището засвидетелства уважение и признателност към колектива на АГО

На 25-и март, освен Благовещение, се чества и Международният ден на търпението. В навечерието на празника ученици от ПГ по МСС под ръководството на педагогическия съветник Катерина Татанова се включиха в разнообразни инициативи.

Най-интересни за гимназистите се оказаха игрите „Разчупване на ледовете“. Забавлявайки се, те стигнаха до посланията им - създаване на позитивна атмосфера и нагласа за съвместна работа, преодоляване на бариери и стереотипи, търпеливо и толерантно отношение към различните от нас.

А днес представители на училищния колектив, младите преподаватели Надежда Гаминчева и Радослав Джугданов, отидоха при хората, които съобщават благата вест за раждането на новия живот – работещите в Акушеро – гинекологичното отделение на Гоцеделчевската болница. Като пожелаха Божията майка да закриля родилките и техните рожби, те поднесоха ценен дар – икона на Света Богородица.

А в отрупана с плодове кошница бяха оставили ябълки и сладка – училищно производство.

Трогната от жеста, д-р Мария Герова – завеждащ отделението, сърдечно благодари за вниманието, което училището не за първи път засвидетелства към колектива на АГО.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK