Пети час броят бюлетини от кметския вот в Белица, остават четири секции

Хасан Илан, на снимките долу: Ибрахим Палев и съдия Марияна Мицева, снимки: nfomreja.bg

Нови белязани бюлетини откриха при ръчното преброяване на изборните книжа от балотажа в Белица на днешното поредно заседание по делото за касиране на изборния резултат.

Бюлетини с удебелен знак“ Х“, знак „+“, както и с допълнителни чертички в квадратчето за отбелязване, зачетени като действителни при първоначалното броене, откри днес административният съдия Марияна Мицева. Белязани бюлетини имаше в полза и на спечелилия кметския вот Ибрахим Палев от ДПС, и на опонента му Хасан Илан, издигнат от сдружение "Европейска визия за етническа толерантност".

Пети час продължава повторното преброяване на изборните книжа от балотажа в Белица в Административния съд. Очаква се до края на деня процесът да приключи, след което в 7-дневен срок съдия Мицева да се произнесе.

В момента се броят бюлетините от секцията в с. Бабяк, остават още три секции – най-голямата в с. Краище, както и тези в Дагоново и Лютово.

На първото заседание по делото, оразувано по жалба на Хасан Илан, бяха преброени бюлетините от четири секции в община Белица, сред тях бяха открити бюлетини, белязани с точка. 

 

КОМЕНТАРИ

Вакарела14:46 - 16.11.2011
Съгласен с горния коментар ; )
mig-40021:30 - 15.11.2011
draj se za glavata draj mnogo 6tete zaboli sled nqkolko dena kato kasirat izborite shte me hvanesh men za glavata ama za drugata
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK

//