Патрулка и кола се удариха в Благоевград, 4 ПТП-та за ден станаха в Пиринско

Снимка: pirinsko.com

Двама пешеходци са ранени

4 катастрофи са станали за ден в област Благоевград. В една от тях е участвал и автомобил на МВР.

Вчера около 8,30 ч. на кръстовище между бул. „Св. св. Кирил и Методий“ и ул. „Илинден“ в Благоевград, лек автомобил „Фиат Кубо“ с 31-годишна водачка от Благоевград е блъснал 56-годишна пешеходка от града, след като е отнел предимството й.

Същата е пострадала с фрактура на лумбален прешлен и е настанена за лечение без опасност за живота.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна.

Два часа по-късно, около 11:00 часа, на пътя между с. Господинци и Буково, 70-годишен мъж от Разлог, управлявайки лек автомобил „Мазда“, на десен завой е загубил контрол над автомобила и е излязъл извън платното за движение.

Мъжът е пострадал с болки в кръста и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

В 13:25 часа на кръстовище между ул. „Митрополит Борис“ и ул. „Христо Смирненски“ в Благоевград – при Националната хуманитарна гимназия, лек автомобил „Фолксваген Джета“ с 46-годишен водач от Благоевград е отнел предимството и е блъснал лек автомобил „Опел Астра“ – служебен полицейски автомобил.

При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. На водачите на автомобилите са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол, които са отрицателни.

Последният случай е от 19:15 часа на кръстовище между ул. „Свобода“ и ул. „Дунав“ в Петрич, лек автомобил „Нисан“ с 36-годишен водач от града е блъснал неправилно пресичащ пътното платно 72-годишен мъж от града.

В резултат на инцидента, пешеходецът е пострадал с фрактура на три ребра.

Пробите за наличие на алкохол в издишания от тях въздух са отрицателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK