Отварят офертите за изпълнител по проекта за ремонт и оборудване на онкоболницата

снимка: infomreja.bg, архив

От 10,30 часа днес в зала 101 на Община Благоевград ще се разгледат и оценят постъпилите оферти на участниците в обществената поръчка за изработване на тръжни документи и избор на изпълнител по предмет “Ремонт и оборудване  на СБАЛО Св. Мина - Благоевград”.

Финансирането е по Оперативна програма „Регионално развитие“, схема “Подкрепа и реконструкция/обновяване и оборудване на Общински лечебни заведения в градски агломерации”.

Комисията е в състав: инж. Камелия Вълкова - ръководител на проекта е инж. Камелия Вълкова - началник отдел “Планиране и инвестиционен контрол”, Антония Методиева – началник отдел “Правно-нормативно обслужване и обществени поръчки”, Румяна Зъкова – директор на Дирекция “Финансова политика”, Костадин Георгиев – директор на Дирекция “Устройство, развитие и евроинтеграция”, инж. Стилияна Ерделска – началник-сектор “Архитектурно-строителен контрол” и Рашко Динков – общински съветник.

По проекта, спечелен от Община Благоевград, ще бъде изграден модерен лъчетерапевтичен център към Специализираната болница за активно лечение по онкология "Св. Мина". Общата стойност на проекта е 6 354 498 лв., от които 6 123 263 лв. безвъзмездна помощ от Европейския фонд за регионално развитие.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK