Откриват фотоизложба "Човекът, който ме вдъхновява"

Благоевград е първият град извън столицата, в който на 11 април ще бъдат изложени 77 фотографии от националния конкурс на БНР „Човекът, който ме вдъхновява”. Изложбата ще бъде открита от 17:30 часа в Арт салона на Радио Благоевград.

Експозицията представя своеобразен документален фотоколаж на любовта, добротата, щедростта и благородството в различните им лица и форми. Тя открива оригиналния творчески потенциал на артистите, тяхното неизчерпаемо вдъхновение, светоусещане, изключителен позитивизъм и топлина.

Фотографиите показват хора с различни професии, занимания и възраст, които според авторите им са пример за вдъхновение. В обособената категория „Вдъхновител“, жителите и гостите на Благоевград ще могат да видят портрети на интересни личности, сред които фотографа Александър Иванов и композитора Валди Събев.

Обективът е запечатал и един от доброволците, участвали в потушаването на пожарите в резервата „Бистришко бранище“ и местността „Бели бор“ в Рила Румен Дедиков, а изкуството на кубинския музикант Луис намира място в снимка на Орлин Василев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK