Отец Паликарски: Ангел Христов беше добър човек! Платиха много операции на деца

Снимки: Infomreja.bg

Поклонението на Ангел Христов започва от 13.30 часа

„Приятел, добър човек е Ангел Христов. Аз съм присъствал на един от случаите, когато трябваше да се направи спешно операция на едно детенце. Тогава се събраха толкова много пари и операцията излезе благополучна. И благодарение на това сега един як, мощен юноша се радва на живота. Само това е достатъчно. А на колко много се направиха операции на очите“.

Това заяви архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия, отец Георги Паликарски за Пламен Галев и Ангел Христов.

Коментарът му идва час преди да се извърши опелото на Ангел Христов – Геле в централния храм „Свети Георги“.

Паликарски също е чувал Братя Галеви да са навредили на някои хора, но не е видял с очите си.

„Аз ви казвам като един приятел, който е видял само добро от тех. Да са живи и здрави семейството и децата на Ангел Христов, а на него царството му небесно“, обяви още Паликарски.

Целият паркинг в посока към църквата „Свети Георги“ вече е отцепен със заграждения от лента. На място няма полицейско присъствие, обяви репортер на ИНФОМРЕЖА.

Пред храма вече са поставени около 20 венеца. Поклонението на Ангел Христов започва от 13.30 часа.Тялото му ще бъде положено в гроб от алеята на църковните настоятели в траурния парк в Дупница.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, вчера паркингът пред църквата „Свети Георги“ в центъра на Дупница бе запазен от близки на починалия Ангел Христов – Геле.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK