Община Разлог започна ремонт на една от най-дългите улици в града

Снимка: Община Разлог

Община Разлог ще започне подмяна на водопроводната мрежа

Община Разлог започна ремонт на улица “Александър Стамболийски”, съобщават от институцията.

По време на огледа в района на кръговото кръстовище при хотел “Разлог”, ръководството на Община Разлог разясни плановите дейности, насочени към ремонта на улица “Александър Стамболийски”, с цел осигуряване на безопасна и здрава среда, за жителите и гостите на града.

“Започнахме поетапни ремонтни дейности на един от най- натоварените участъци в града, с цел да осигурим безопасна среда за всички пешеходци и водачи на автомобили. В района има много търговски обекти, чиито посетители оставят своите превозни средства на пътното платно и се получават задръствания. На място ще бъдат обособени общо 24 паркоместа - 17 от едната страна- тип рибена кост и 7 от другата - за успоредно паркиране, като по този начин ще освободим пътните ленти и в двете посоки”, коментира Гюров, зам.- кмет на община Разлог.

“След приключване на дейностите, насочени към подобряване организацията на движението при кръговото кръстовище, на същата улица Община Разлог ще започне подмяна на водопроводната мрежа, в участъка между ул. „Подполковник Спиридонов“ и ул. “Шаркьой“. На тази отсечка, като част от инициативата за “Безопасна и здрава среда”, планираме също подмяна на плочките и дърветата на прилежащите към улицата- тротоари, така че да осигурим достъпна и здрава среда за всички пешеходци, и майки с колички”, поясни инж. Гърменов, кмет на община Разлог.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK