НПГ „Димитър Талев“ и Община Гоце Делчев за поредна година заедно в инициативата "Мениджър за един ден“

Снимки: НПГ "Димитър Талев"

За поредна година НПГ „Димитър Талев“ съвместно с общинската администрация в Гоце Делчев ще се включи в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България - „Мениджър за един ден“.

По време на това очаквано с вълнение от младите хора събитие, утвърдени професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот и висши държавни управници ще дадат невероятната на младежите от НПГ “Димитър Талев" да се запознаят с реалната работа на съответната организация.

Реализирайки на практика своята социална отговорност, домакините потапят своите „мениджъри за един ден“ в работното си ежедневие, показват им отвътре как работи техният сектор и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание.

Инициативата е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

Така буквално след дни, на 17 ноември, от 09,30 часа 9 ученици от Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ ще заемат своите „работни позиции“ в Общината и в рамките на един работен ден ще „управляват“ Гоце Делчев и региона.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK

//