Номинационните сърбания на ГЕРБ в Пиринско започнаха, вижте кои са "избраните"

Снимка: Infomreja.bg

В Благоевград до късно снощи бяха гласувани номинациите на Росица Димитрова, Красимир Чакъров, Илко Стоянов и Костадин Хаджигаев

Номинационните събрания на ГЕРБ в област Благоевград започнаха. Ясни са и първите номинирани за кандидати за кметове през есента. Последната дума ще бъде на Изпълнителния комитет на партията.

До момента, както стана ясно, Апостол Апостолов и Александър Мацурев са избрани единодушно като кандидати съответно за общините Симитли и Банско.

В Благоевград до късно снощи бяха гласувани номинациите на Росица Димитрова, Красимир Чакъров, Илко Стоянов и Костадин Хаджигаев. Направени са и два отвода.

Димитрова е спрягана за евентуалния кандидат за кмет в областния град. Кметът Илко Стоянов обяви, че ще се кандидатира като независим.

Тепърва предстои събранието в Разлог. Наши източници обаче потвърдиха, че ГЕРБ ще се обедини около номинациите на досегашният кмет Красимир Герчев и досегашният заместник-кмет – в предсрочния мандат, Иван Гърменов. Той бе и кандидат за депутат от листата на ГЕРБ в областта през последните парламентарни избори.

За Белица ГЕРБ ще разчита по-скоро за пълна листа за общински съветници, отколкото номинация за кандидат. Вероятно такъв няма да бъде излъчен там.

В Кресна номинацията е за Тодор Гюрев.

Все още не са ясни резултатите след събранията, проведени в Гърмен, Хаджидимово, Гоце Делчев и Якоруда.

За Петрич номинацията безапелационно е за досегашния управник – Димитър Бръчков.

Ще имаме пълни листи навсякъде, заяви за ИНФОМРЕЖА лидерът на областната структура на ГЕРБ – Даниела Савеклиева.

Останалите номинации ще станат ясни до дни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK