Неврокопчани разрязаха торта за начало на подготовката

Мартин Газиев, снимка: lokomotivseptemvri.wordpress.com, архив

С шампанско и торта стартира подготовката на Пирин ГД. Традиционният водосвет ще се извърши няколко дни по-късно заради каноните на православната църква. Първата тренировка стартира с две сигурни попълнения в тима и около 6 футболисти, които са на проба.

На стадиона в ГД неотлъчно за първата среща бе и вярната публика на неврокопчани. Новите попълнения за Пирин ГД са Зефир Катунчев, който е бивш състезател и сега е подписал договор за година и половина след завръщането му от Банско. Другият е Атанас Фиданин, който последно игра в Монтана. На проби в отбора са около 5 млади надежди от школата на Пирин, както и Иван Вакареев от Малеш Микрево и Мустафа Шериф, който три години игра за неврокопчани.

За 30 дни от мъжкия състав е отстранен Виктор Шишков, който е преговарял с друг клуб, проитв разпоредбите на БФС. За сега освен Ангел Маджиров и Атанас Спириев не се очаква ддруги да напуснат Пирин ГД. Към голмайстора на отбора Мартин Газиев проявяват интерес отбори от А група, като Локомотив София, Миньор Перник и Монтана, но конкретна оферта все още не е получена.

Подготовката на Пирин ГД ще протече изцяло в домашни условия, като основно тренировките ще са на терена в с.Копривлен. Освен контролите с Локомотив София и Беласица Петрич, вече са договорени и с Работнички Скопие, Лудогорец, Миньор Перник, Банско, Септември Симитли, Пирин Благоевград и Етър Велико Търново. На 3-ти март първенството на Западната Б група стартира с мач срещу Сливнишки герой като неврокопчани са гости.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//