НДСВ регистрира кандидат-кмета си за Благоевград - Кирил Габеров, и листата за съветници

Снимка: НДСВ-Благоевград

Кирил Габеров: Заедно с моя екип правим заявка за открито и честно състезание на идеи, решения и проекти за Благоевград

Национално движение за стабилност и възход – НДСВ регистрира в ОИК своя кандидат за кмет на община Благоевград и листата за общински съветници.

В листата се открояват хора, доказали се в своята сфера с професионализъм, отговорност и дългогодишен опит в областта както на правото, образованието, инженерните науки, икономиката, екологията, така и в създаването, управлението и развитието на успешен бизнес. 

Кандидатът за кмет на община Благоевград и водач на листата – адвокат Кирил Габеров, е с над 20-годишен опит в областта на административното и гражданското право. Дългогодишен опит както на експертно, така и на ръководно ниво в борбата с корупцията, сферата на обществените поръчки, управлението на обезпечено имущество. Умение за сформиране на екипи, ориентирани към постигането на резултати. 

Ето и състава на листата за общински съветници:

-      д-р Владимир Караджов – доктор по икономическа и социална география, специалист по регионално развитие и регионална политика. Преподавател в ЮЗУ “Неофит Рилски”, Благоевград. Автор на научни публикации и книги, продавани на 5 езика в 190 държави.

-      инж. Сашо Въжаров – инженер, успял бизнесмен, един от създателите на най-голямата машиностроителна фирма в Благоевградска област, работеща с европейски партньори и произвеждаща продукция за цял свят.

-      инж. Димитър Манолов – бизнесмен, управител на текстилна компания, бивш главен механик на ЗМК.

-      адв. Константин Петров – вписан в Адвокатска колегия – Благоевград. Доказан специалист с дългогодишен опит в областта на гражданско и административно право.

-      Бойка Манасиева – юрист, с успешен собствен бизнес, позициониран в Благоевград и София, една от водещите компании в областта на естетичната медицина.

-      Петър Георгиев – икономист, с дългогодишна работа в социалната сфера. Един от инициаторите за събиране на подписка за запазване името на Благоевград. Първият общински лидер на КНСБ в цяла България. Следдипломна квалификация в Израел – икономика и управление на социалните дейности. Първият директор в югозападна България за допълнително пенсионно осигуряване.

-      Илияна Данаилова – магистър по образователен мениджмънт. Дългогодишен преподавател в езикова школа и онлайн училище. Автор на образователни помагала.

-      Екатерина Москова – социален работник , магистър - бизнес стратегии. Педагог, дългогодишен опит  в социалната сфера и в областта на изкуствата, с активно участие в международни проекти, свързани със социалните дейности, модата и изкуствата.

-      Димитър Павлов – дългогодишен състезател по футбол във ФК “Пирин”. Професионален опит в частния сектор.

-      Георги Сабъхлъков – строителен инженер, независим оценител. Опит в проектирането и в оценките на недвижими имоти.

-      Милена Камбурова - мениджър екип с опит в сферата на културата и медиите.

-      Росица Шкалова – административен асистент в частния сектор

При вписване в листата кандидат-кметът Кирил Габеров заяви:

"Заедно с моя екип правим заявка за едно открито и честно състезание на идеи, решения и проекти за Благоевград. Ще работим за високо качество на живота на гражданите в общината, ще променим Благоевград не с думи, а с работа. Ще създадем условия и ще предоставим възможности за професионално развитие, добри доходи и успешен бизнес. С правилна и всеотдайна работа ще привлечем стратегически инвеститори, ще създадем така желаните от всички в Благоевград индустриални зони."

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK