На информационна среща в Гоце Делчев разясняват възможностите за финансиране на малкия и среден бизнес

Информационна среща за представители на общинската администрация и на малкия и среден бизнес ще се проведе в Гоце Делчев на 22 март от 10:30 часа в заседателната зала на Общинския съвет, ул. "Царица Йоанна" № 2. Организатори на форума са Сдружение "Обединени бизнес клубове" и Община Гоце Делчев. 

На срещата представителите на малкия и среден бизнес и общинската администрация ще получат необходимата информация относно предоставените от Европейската комисия възможности на всяко едно микро, малко или средно предприятие да получи безвъзмездна помощ директно от Брюксел в размер до 2.5 милиона евро на проект, чрез специалния инструмент за малките и средни  предприятия на програма „Хоризонт 2020”. 

Самите малки и средни предприятия могат да кандидатстват в Брюксел и по още 62 отворени към момента процедури по различни програми за безвъзмездна помощ, управлявани директно от Европейската комисия. 

Специален акцент на информационната среща “Европейски фондове и програми за периода 2016 – 2017 г. Планът Юнкер и новите банкови условия и финансови инструменти” ще бъде поставен върху възможностите за подкрепа развитието на туризма, земеделието, индустрията и общините в България. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK

//