На 29 октомври отбелязваме Световния ден за борба с инсулта

Снимка: Асоциация за инсулт и афазия

Асоциацията за инсулт и афазия провежда мащабна информационна кампания

По случай Световния ден за борба с инсулта (29 октомври) Асоциацията за инсулт и афазия провежда мащабна информационна кампания през целия октомври, посветена на по-доброто и лесно идентифициране на симптомите на инсулта. 

Асоциацията за инсулт и афазия е пациентска организация, която осигурява подкрепа за преживелите инсулт пациенти и техните семейства в България. Мисията на Асоциацията е да се осигури повече гласност на стратегиите и мерките за превенция, както и да бъде образовано обществото за симптомите на инсулта и начините за подпомагане на живота след инсулт. 

Самият председател и учредител на организацията казва следното: „Просто реших да спестя на хората да не преминават през това, през което преминахме лично аз и моето семейство. Ако мога да помогна на повече хора в такова житейско изпитание, това ще е прекрасно."

Фокусът на дейността на Асоциацията е подпомагане на преживелите инсулт хора да се върнат към нормален начин на живот. Това може да стане по редица начини, като често се налага посещение на терапевт, рехабилитатор, психолог, логопед. Една от терапиите, които са силно ефективни в процеса на възстановяване на когнитивни и моторни функции при тези пациенти, е арттерапията. Асоциацията активно се въвлича в инициативи, свързани с арттерапия: в рамките на конгреса на Българската Асоциация по Невросонология и Мозъчна Хемодинамика (БАНХМ) Асоциацията за инсулт и афазия участваше с изложба на картини на преживялата инсулт Донка Димитрова. Тези картини са създадени като част от процеса по възстановяване на функциите й по време на сесии по арттерапия. Красивите творби, пълни с ярки цветове, вдъхновиха учредителите на Асоциацията. Като резултат на база на картините бяха изработени прекрасни шалове с визиите от картините. Можете да закупите един от тези шалове, като по този начин подкрепите мисията на Асоциацията за инсулт и афазия на следния сайт: http://www.izpitanie.com/project-scarves.html.

Повече информация за Асоциацията и кампанията по случай Световния ден за борба с инсулта може да бъде открита на www.stroke.bg"

 

КОМЕНТАРИ

Davina Claire17:49 - 27.10.2021
Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: [email protected] ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете. NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент. Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance: √ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение. √ Конкурентни лихвени проценти (3% на година) √ Гъвкави условия за погасяване √ Възможност за по-бързо изплащане на заема √ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства √ Няма да бързате да връщате заема, ще ви се даде време да започнете изплащането на заема. √ Без скрити такси Как да кандидатствам: Кандидатстването за кредит е бързо и лесно! Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на ([email protected]) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK