Мъртво пиян преби баща си край село Борово

Кошарата край Борово, където пияният Борис Смилков преби до смърт баща си, снимка: infomreja.bg

Мъртво пияният Борис Смилков, на 46 години от гоцеделчевското село Борово, снощи около 21:30 часа е пребил 71-годишния си баща Симеон Смилков, докато доял стадото от 100 овце на сина си.

В кошарата, която е извън селото, били само двамата. 

След възникнал скандал пияният Борис грабнал голяма тояга и с нея започнал да налага възрастния човек.

Безпомощният мъж едва се отървал от жестокия си син и окървавен, с рани по главата и цялото тяло, успял да се добере до селото, за да потърси помощ от съселяни, които извикали линейка.

Раненият баща е настанен още снощи в болницата в Гоце Делчев в безпомощно състояние.

Лекарите му оказали спешна помощ и го оставили за лечение заради множеството му рани и синини.

Побойникът Борис Смилков е познат на местните хора като лентяй, който често злоупотребявал с алкохола и имал буйно пиянство. Прибирал парите на баща си от стадото, което се водело на него. 

Борис е семеен, с две деца. 

Големият му син е съдебен охранител в София, а малкият тази година е бил абитуриент.

Селото е потресено от  жестокостта на Борис Смилков към родния му баща, който цял живот му е бил като слуга, разказват възмутени жители на гоцеделчевското село Борово.

Миналата година Борис, отново в пияно състояние, направил погром в местното кафене, като изпотрошил всички стъкла на заведението.

Да получи заслужено наказание за посегателството над баща му, настояват хората от Борово след бруталното пиянско изстъпление на Борис, който още снощи е задържан в клетката на РУ - Гоце Делчев за 24 часа.

Срещу побойника е образувано и  досъдебно производство за извършено престъпление по чл.129, ал.1 от Наказателния кодекс.

 

КОМЕНТАРИ

Надзирател18:02 - 12.06.2015
Този "мъж"е само за "какамангата"там ги очакват с нетърпение такива "героѝ" като него.
Борово13:48 - 11.06.2015
изрод ако има съд и прокуратура да го пратят да чука камъни по кариерите докато е жив. Посрами за пореден път децата си този пияница . Ръчиците да му изсъхнат където вдигна ръка на баща си . Нещастник .
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK