Мъж удари горски, който помагал за разтоварване на дърва в Падеш

Снимка: Infomreja.bg

Агресия срещу служител на ДГС Благоевград

Във връзка с постъпил рапорт от горски служител с инициали А.Б. е установено, че на 17.11. 2022г. около 16:30 часа, при изпълнение на служебните си задължения в село Падеш, е бил нападнат и ударен.

Инцидентът става в момент, в който горският служител е разтоварвал дърва на местен жител.

По това време с висока скорост покрай него минава автомобил мерцедес. По данни на горския служител, шофьорът на автомобила, с инициали И.С. подминава мястото, после спира, връща се и излиза от автомобила.

Нанася удар в лицето на горския служител, при което той пада и се наранява допълнително. За случая е уведомена ОД МВР Благоевград. Взети са писмени показания и от двамата участници в инцидента, съобщават от институцията.

Горският служител е представил медицинско свидетелство за нанесените му телесни повреди. Ръководството на ТП ДГС Благоевград е изпратило писмо до РП с молба за образуване на досъдебно производство за посегателство срещу служителя на Стопанството при изпълнение на служебните му задължения.

Ръководството на ЮЗДП осъжда остро подобен род агресия и ще настоява за установяване на причините, които са довели до нея.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK