Моторист се вряза в бетона на "Струма", деца пострадаха при ПТП край Белица

Снимка: Infomreja.bg

Шест пътни инцидента са регистрирани през изминалите почивни дни

Шест пътни инцидента са регистрирани през изминалите почивни дни, включително и през последния работен. Всички са станали на територията на област Благоевград.

Отново има и ПТП, реализирано на АМ „Струма“ при стеснения ѝ участък между Благоевград и Симитли.

Повече за инцидентите информира ОД на МВР в Благоевград:

На 4 август около 11:15 часа на ул. „Григор Мацин“ в Добринище, 48-годишен мъж от града, управлявайки АТВ е загубил контрол над него и е блъснал 19-годишен младеж, който в този момент е стоял на тротоара.

Пешеходецът е пострадал с контузни рани в областта на главата, а 48-годишният мъж - с фрактура на ключицата и охлузни рани в областта на главата.

Същия ден около 20:30 чака на АМ „Струма“ в района на Симитли, лек автомобил „Мерцедес“ с 43-годишен водач от София, движейки се в лявата изпреварваща лента е блъснал, пресичащо пътното платно бездомно куче, в резултат на което с контузия на гръдния кош е пострадала 33-годишна пътничка в автомобила.

А преди това, в 13:50 часа на АМ „Струма“ в района между Симитли и Благоевград, 44-годишен румънски гражданин, управлявайки мотоциклет „Хонда“ с несъобразена с пътните условия скорост, на лява крива в участък с временна организация на движението, е излязъл в дясно от пътното платно и се е блъснал в бетонови разделители.

Водачът е пострадал с фрактура на крака, а 33-годишна негова спътничка -с охлузни рани в областта на тялото.

На 5 август около 13:47 часа на пътя между Сандански и Петрич, в района на Петрич, лек автомобил „Пежо“ с 54-годишен водач от града, извършвайки неразрешена маневра „обратен завой“ е отнел предимството на лек автомобил „БМВ“ с 19-годишен водач от Сандански, който се е движил с несъобразена с пътните условия скорост и е допуснал ПТП.

Загинал е водачът на лекия автомобил „Пежо“, а водачът на лекия автомобил „БМВ“ е пострадал с фрактура на коляното, както съобщи ИНФОМРЕЖА.

В 15:00 часа на път в района на с. Юруково, лек автомобил „Фолксваген Шаран“ с 46-годишен водач от Разлог е излязъл в дясно от пътното платно и се е блъснал в крайпътен скат.

Пострадали са пътуващите в автомобила: 78-годишна жена, която е с порезна рана на главата, 14 –годишно момче, което е с порезни рани по тялото и 6-годишно момче, което е с охлузни рани.

В 20:25 часа отново на 5 август в района на кръстовище за с. Левуново, лек автомобил „Мерцедес“ с 23-годишен водач от с. Покровник, движейки се от с. Ново Делчево към Мелник, отнемайки предимството на лек автомобил „Шевролет“, е допуснал ПТП. Пострадали са: водачът на лекия автомобил „Мерцедес“, който е с разкъсно-контузна рана на главата и охлузвания по ръцете, две пътнички в него, които са с охлузни рани и натъртвания и 40-годишна пътничка в лекия автомобил „Шевролет“, която е с фрактура на ключицата.

На водачите – участници във всички ПТП-та, са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//