Мира Миркова от “Възраждане”: Всички говорят за привличане на инвестиции, но никой не прави нищо съществено

Мира Миркова - кандидат за кмет на Кюстендил от ПП "Възраждане" Снимка: ПП "Възраждане"

"Аз лично вярвам, че кюстендилци са способни хора, които заслужават достойно заплащане", обяви кандидатът за кмет от "Възраждане" - Мира Миркова

“Всички говорят за привличане на инвестиции, с цел подобряване на индустриалната и бизнес среда в Кюстендил, и с цел развитие на града, работната среда и активиране на финансовия поток. Но това ще се случи, когато има предпоставки за тези процеси, а именно - подходящи и подготвени индустриални полигони, а също така и подходящи за дейността кадри.

Ние имаме стратегия за развитие на промишления отрасъл в Кюстендил, за привличане и задържане на инвеститори, които да развиват дейност в града съобразено с високи екологични стандарти и за разкриване на нови работни места.

Аз лично вярвам, че кюстендилци са способни хора, които заслужават достойно заплащане, а и право на професионална реализация, което ще им позволи да останат в родния си град, който е техен дом”. Това коментира кандидатът за кмет на Кюстендил от ПП „Възраждане“, Мира Миркова. 

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK