Методи Байкушев: Благоевградчани дадоха ясен знак, че не одобряват досегашния модел

Снимка: ПП-ДБ

В неделя – на 5 ноември, Байкушев той се изправя на балотаж

Методи Байкушев: Благоевградчани дадоха ясен знак, че не одобряват с досегашния модел на управление!

Благодаря на всички избиратели за проявената гражданска отговорност и високата избирателна активност. Това е ясен знак, че демокрацията вече работи, и че хората не одобряват досегашния модел на управление, знак че Благоевград може да има следващата седмица ново управление, управление на хората.

Това каза в интервю за Нова телевизия Методи Байкушев, кандидат за кмет на Благоевград, издигнат от коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“.

В неделя – на 5 ноември, Байкушев той се изправя на балотаж с подкрепения от ГЕРБ кандидат Илко Стоянов, досегашен кмет на общината.

Очаквам подкрепа от всички свободни жители на Благоевград, вярвам, че те ще припознаят кандидата, на когото могат да дадат повече доверие, допълни Методи Байкушев, който продължава срещите си с избирателите.

„Ние сме сред хората, работим активно, за да мотивираме повече хора да гласуват в неделя, защото активността убива купения вот и първият тур на изборите в Благоевград го доказа.  Убеден съм, че Благоевград може да има нов кмет и по-важното – нов модел на управление, чиито основни принцип са прозрачност, диалогичност и компетентност, нещо, което очевидно липсва в момента“, каза още той.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//