Мехмед Вакльов закри кампанията си под мотото на позитивизма и обединението

Снимки: ДПС

„Ще работим за един нов облик на Якоруда“

Кандидатът за кмет на община Якоруда - Мехмед Вакльов, закри вчера предизборната си кампания, която проведе под мотото на позитивизма и обединението. На площада в Якоруда присъстваха близо 5 000 души, които изразиха подкрепата и доверието си към кандидат-кмета от ДПС.

„Както споделих и на срещите си очи в очи с жителите на общината, заедно ще работим за един нов облик на Якоруда, наблягайки на подобряването на инфраструктурата, работните места, но най-вече на промяната в отношението към хората, като ще изградим една достъпна и работеща администрация, отворена и готова да помогне на всеки жител.

Благодарен съм за изключителната подкрепа от страна на г-н Делян Пеевски и цялата структура на ДПС. Вярвам, че с нея ще успеем още по-лесно и бързо да достигнем до успеха“, коментира Мехмед Вакльов.

На закриващия митинг-концерт с него бяха още областният председател на ДПС Ведат Хюсеин, председателят на младежката структура на ДПС Ибраим Зайденов, кметът на община Белица - Радослав Ревански, Марио Асьов, всички кандидат-кметове за малките населени места в община Якоруда и кандидатите за общински съветници.

„Уверени сме, че Якоруда може и ще го докажем! Благодарим Ви за подкрепата!“, написа в профила си във Фейсбук Мехмед Вакльов.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни ИНФОМРЕЖА ИЗБОРИ!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK