Мехмед Вакльов: Кандидат-кметът на Якоруда, който провежда кампанията си очи в очи с хората

Снимка: ДПС

"В очите на всеки от тях се четеше надежда, че община Якоруда ще поеме по пътя на развитие"

Мехмед Вакльов – кандидат-кметът на Якоруда, който провежда кампанията си очи в очи с хората.

Горди сме, че над 300 жени заемат своето достойно място в Движението за права и свободи! Проведох среща с женското дружество на ДПС в община Якоруда. Поздравих всяка от тях за енергията и силата, която притежават и им споделих колко съм горд, че са част от нас, сподели Вакльов.

На срещата присъстваха Беди Осман, кмет на община Якоруда, Ибрахим Карафеиз, общински председател, Ибраим Зайденов, областен председател на младежката структура на ДПС и Марио Асьов, които също изказаха своето възхищение и благодарност към женското съсловие.

Мехмед Вакльор се срещна и с жителите на село Конарско.

Заедно с кандидатите за общински съветници и кандидата за кмет на селото Акия Манзурски, проведохме важни разговори с тях, за проблемите, с които се сблъскват, като поехме ангажимент за бързото и адекватното им разрешение, каза кандидатът.

Проведох ползотворни разговори с жителите на населените места село Бунцево, село Бел Камен и град Якоруда, допълни още Вакльов.

„В очите на всеки от тях се четеше надежда, че община Якоруда ще поеме по пътя на развитие и модернизация. Зная, че заедно ще постигнем това.“

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK