Лятно кино в Благоевград! Стотици изгледаха „Игра на доверие“ под открито небе

Снимка: Община Благоевград

Зрителите се срещнаха с актрисата Яна Маринова чрез видеовръзка

Парк „Македония“ се превърна в киноарена под звездно небе и събра стотици жители и гости на Благоевград, избрали да се докоснат до сюжета и актьорите във филма „Игра на доверие“.

Продукцията, която проследява личните истории на майка и дъщеря, принудени да се изправят срещу насилието, прикрито зад маската на добрите намерения,  успя да привлече вниманието на зрители от различни поколения.

Публиката имаше възможност да се срещне и с актрисата Яна Маринова чрез специална видеовръзка.

“Игра на доверие“ е емоционално наситената продукция с елементи на трилър. Тя отваря темата за психическото и физическото насилие, често скрити зад маската на добрите намерения. Това е история за силната, уверена и смела жена, която отказва да остане в ролята на жертва - защото човек няма власт над миналото, но може да избере какво да вземе от него.

Сценарият е на Борислав Захариев, а идеята и инициативата за създаването на филма са на Яна Маринова, която вплита в него епизоди от своя живот и от личната съдба на майка си. Продукцията провокира разгръщането на по-задълбочен и открит обществен разговор по темата за домашното насилие и агресията у дома, както и за тормоза в работна среда.

Тази вечер зрителският интерес ще бъде провокиран от филма „Завръщане“.

В него трима от най-популярните български актьори са заподозрени в любовен триъгълник, а в ролите на този сюжет влизат Диляна Попова, Орлин Павлов и Бойко Кръстанов. Любовната афера е част от филма на Ники Илиев „Завръщане“, чийто сюжет се върти около четирима приятели, които се завръщат след 25 години от последната им среща в родния Пловдив. Следват много забавни случки, преплетени истории, неочаквани обрати…

Филмът започва в 21.00 часа, а мястото е парк „Македония“.

Лятното кино се организира от Община Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK