Костадин Паскалев: На Благоевград му трябва задълбочена работа, която само Николай Шушков може да свърши

Снимки: Левицата

Костадин Паскалев прогнозира 10% от общинските съветници в Общинския съвет на Благоевград да са от „Левицата“

„Левицата“ в Благоевград участва самостоятелно със собствена листа и подкрепя независимия кандидат за кмет Николай Шушков, което е нещо повече от естествено“. Това каза по време на представянето на листата за общински съветници на коалиция Левицата в Благоевград Костадин Паскалев, бивш кмет на града, бивш вицепремиер и председател на Коалиционния съвет на „Левицата“. Той уважи лично тържествения водосвет за здраве, отслужен от отец Павел, с който политическата коалиция „Левицата“ в Благоевград откри своя предизборен щаб и изрази  увереност в успеха на местните избори на 29 октомври.

Костадин Паскалев прогнозира 10% от общинските съветници в Общинския съвет на Благоевград да са от „Левицата“. Според него на Благоевград му трябва кмет, който да върне града към реалността. Не личните амбиции на даден човек да бъдат реализирани, а да бъдат осъществени целите на общността. „Тук не става въпрос за нещо повърхностно, тук става въпрос за много и задълбочена  работа, която знам, че Николай Шушков  ще успее да свърши“, каза Костадин Паскалев.

„Николай Шушков  е принципен,  последователен, градивен човек и може да даде много на родния си град. Ще работим заедно за социалното, справедливо и съзидателно бъдеще на нашия град“, това каза на свой ред и водачът на листата на Левицата адвокат Албина Анева. Тя подчерта, че листата се състои от доказани професионалисти в своите области. „Ние сме хора, които живеем тук и  милеем за града.  Ще работим за нов  Благоевград, който да се развива не само с помощта на външни инвеститори, но и на хората в него“. Албина Анева  припомни, че подкрепата за Николай Шушков бе обявена, още когато стана известно, че той се кандидатира за кмет на Благоевград. „Ще бъдем последователни, както той е последователен в действията си за доброто бъдеще на Благоевград“.

Николай Шушков благодари за подкрепата и подчерта: „Тук съм, за да изразя и моята подкрепа за Вашата листа. Повечето от кандидатите в нея са мои добри познати и приятели, с някои дори съм работил. Една много добре балансирана листа от хора, дълбоко свързани с Благоевград и отдадени на мисията за просперитета на града и хората“,  подчерта той призова благоевградчани да подкрепят листата на Левицата с номер 28 и него за кмет на града с номер 74.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK