Кола помете оградата на Дома за стари хора в Гоце Делчев и избяга

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

Полицията в Гоце Делчев е по следите на избягал от пътно-транспортно произшествие водач. Инцидентът станал през изминалата нощ. Шофьорът на колата се движел с висока скорост, когато изгубил контрол и се забил в оградата на Дома за стари хора в Гоце Делчев.

Рано тази сутрин работещите в социалното заведение установили, че през нощта външната ограда, направена от железни пръти и метална мрежа, буквално е помляна. 

При извършения оглед от криминалисти от РУП - Гоце Делчев е установено, че оградата на дома е изкъртена, вследствие на автопроизшествие, което не е регистрирано през изтеклата нощ.

Според огледа ПТП-то е предизвикано от автомобил, слизащ по пътя от курортната местност "Попови ливади". Колата се движела с бясна скорост, поради което водачът не успял да вземе завоя и се качил на оградата, като продължил да се движи по нея, докато напълно я съборил.

Разследващите са констатирали и дълъг спирачен път, което предполага избягалият от произшествието водач да е бил пиян или заспал зад волана.

След инцидента автомобилът набързо е бил преместен от местопроизшествието и укрит. Все още не е ясно дали при произшествието има пострадали хора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK