Кои са кандидатите за кмет на Струмяни, Сандански, Петрич и Кресна?

Снимка: Infomreja.bg

На юг в посока Кресненското дефиле и отвъд него са регистрирани множество партии

На юг в посока Кресненското дефиле и отвъд него са регистрирани множество партии и коалиции за участие в изборите. Някои се борят само за кмет на кметство, други – за място в ОбС, трети – за всичко.

В Петрич ИТН издига Любомир Георгиев за кандидат-кмет на общината. ГЕРБ застават зад досегашния градоначалник Димитър Бръчков. Председателят на Българския фармацевтичен съюз – д-р Константин Качулев, ще участва в надпреварата като представител на коалицията „Граждани за общината“.

Регистрация за участие в изборите за кмет на общината са направили още от: ЛЕВИЦАТА, „БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН СЪЮЗ „РАДИКАЛИ”, ПП БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД, БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ, ВМРО, ПП ВЪЗРАЖДАНЕ, МИР, КОАЛИЦИЯ „АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ”, ДПС, Партия на ЗЕЛЕНИТЕ, ПП „СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА”, ПП СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНИ РОДОЛЮБЦИ – СБОР”, СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ, партия „БЪЛГАРСКА НОВА ДЕМОКРАЦИЯ”.

В Сандански новината е, че досегашният кмет, който е заместник-председател на ВМРО, влиза в изборите за кмет като независим, издигнат от инициативен комитет.

От ГЕРБ пък обявиха номинацията на Стоян Стоев.

Възраждане залагат на варненката с южни корени – Теодора Димитрова.

Регистрация за участие в изборите за кмет на общината са направили още от: „ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ“, „ЛЕВИЦАТА!“, „КОД“, Продължаваме Промяната – Демократична България, РЕД, ЗАКОННОСТ, СПРАВЕДЛИВОСТ, ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ, „Консервативна България (Партия Консервативна България, Земеделски Народен Съюз)“, Български гласъ.

ВМРО са регистрирали участието си с кметове на кметства и общински съветници.

В Кресна регистрирани са: ПП „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ“, КП „Продължаваме Промяната – Демократична България“, ПП „ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ“, ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“, КП „Граждани за Общината".

От инициативен комитет издигат на Николай Георгиев като независим кандидат.

Такъв е и Тодор Гюрев, който бе излъчен от ГЕРБ, но изпълнителната комисия на партията на Борисов реши да подкрепи досегашния кмет и бивш член на БСП – Георгиев.

В Струмяни регистрирани за участие в кметските избори са: Коалиция „ЛЕВИЦАТА“, ПП „БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ”, ПП „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ - ЕВРОЛЕВИЦА“, КП „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА – ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“, ПП „ГЕРБ“, БСП, Възраждане, ПП „Обединени земеделци“, Коалиция „Граждани за Общината“.

От Възраждане излъчиха Вергиня Секулова, която със сигурност ще се изправи срещу досегашния кмет Емил Илиев.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни
 
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK