Кметът на Белица, Радослав Ревански: Весели ноледни и новогодишни празници!

По-добра, по-успешна, по-продуктивна и изпълнена с много радост и прогрес 2020 година!

Скъпи граждани на община Белица,

В навечерието на най-светлите празници се обръщам към вас с пожелание за много здраве, топлина в семейното огнище, вяра в традициите и обичаите, вяра в новото начало!

Изминалата година ни донесе успехи, постигнати с много труд и взаимна подкрепа. Справихме се с нелеки задачи, гарантиращи развитието на общината ни в следващите години.

Нека все така с дела и твърдост да покажем своята обич към община Белица и заедно с общи усилия да продължаваме да градим нашето бъдеще и това на децата ни!

Пожелавам на всички весели ноледни и новогодишни празници!

Нека ги посрещнем с любимите  хора, изпълнени с дух на доброта и съпричастност! Нека намерим сили за помощ и подкрепа на онези, които са сами, страдат или боледуват, а за всички нас  да направим празниците  вълнуващи и незабравими!

Благодаря за подкрепата през отиващата си година! Пожелавам на всички нас една по-добра, по-успешна, по-продуктивна и изпълнена с много радост и прогрес 2020 година!

Заедно можем много повече!

 

РАДОСЛАВ РЕВАНСКИ

КМЕТ НА ОБЩИНА БЕЛИЦА

 

 

КОМЕНТАРИ

Справедливост13:37 - 14.01.2020
Ти рушиш бъдещето динозавър, крадеш като за последно! Дано тази година да започнат мъките в твоя нещастен живот и да те съпровождат навсякъде!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK

//