Каракачанов откри нов клуб на ВМРО в Гоце Делчев

снимки: ВМРО

В Гоце Делчев бе открит нов клуб на ВМРО, който се намира близо до Общината, на улица „Царица Йоанна”. Лидерът на Организацията Красимир Каракачанов заяви, че председателите на двете дружества в града - Криси Попова и Георги Атанасов, ще имат специалната помощ на ръководството на партията, но всичко е в техните ръце, техните идеи и политически действия.

Каракачанов посочи, че тютюнопроизводителите в Гоцеделчевско имат пълната подкрепа на ВМРО в техните протести за по-висока изкупна цена на тютюна. „ДПС имаха достатъчно време да оправят този проблем, но те нямат сметка от това, защото много по-лесно се управляват хора, които са  изпаднали в икономическа зависимост", добави лидерът на ВМРО.

На журналистически въпрос с кого ще се коалира ВМРО за предстоящите избори бе казано ,че все още се водят разговори и консултации. "С който Организацията е най-близо като политически позиции за спасяването на България, с него би могло да се правят коалиции. Такива срещи е имало с няколко политически субекта , както и с новосформираната партия на Николай Бареков „България без цензура”, но всичко е на ниво проучване и позиции", коментира Каракачанов.

Гости на събитието бяха председателят на Общинския съвет в Сандански Атанас Стоянов,  общинският съветник от с. Гърмен Георги Керемидчиев, Иван Стоянов и Станимир Радулов от Благоевград, Георги Крънчев от Разлог.

 

снимки: ВМРО
снимки: ВМРО

КОМЕНТАРИ

08822:55 - 27.01.2014
Bareka li plati za noviq klub?
Ахмет22:02 - 27.01.2014
Криси ги прави най добре.
мими11:42 - 27.01.2014
агент иван се продаде на пеевски и доган... ВМРО забавя, но не забравя
Станата22:57 - 26.01.2014
http://www.youtube.com/watch?v=d3X1yEaxnlc&feature=youtu.be

FACEBOOK

//