Кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев: Хората оценяват направеното от БСП

Снимки: БСП

„Срещите ми с хората и разговорите ми с тях са най-хубавата част от една предизборна кампания“

„Срещите ми с хората и разговорите ми с тях са най-хубавата част от една предизборна кампания“, каза кандидатът за народен представител от „БСП за България Богдан Боцев – пети в листата на левицата в 1 МИР Благоевград. Той обясни, че през изминалите няколко дни е провел редица срещи в различни квартали на Гоце Делчев, по време на които е разговарял с хората за всичко, което ги вълнува и притеснява.

„Хората оценяват това, което е направено през изминалите месеци, в които БСП бе в управлението на страната. Но си дават сметка, че това време е абсолютно недостатъчно, за да се извършат повечето от необходимите промени. Поговорихме си за това, което имаме намерението да изпълним, ако отново получим доверие и имаме възможността да взимаме управленски решения за страната“, обясни още Богдан Боцев.

Той начерта част от приоритетите на левицата. За децата и младите хора: Безплатни учебници за всички от 1 до 12 клас; Безплатни лекарства за деца до 14 годишна възраст; Нулев данък върху доходите от труд до навършване на 26 години; Еднократна помощ при раждане: първо дете 500 лв., второ 1000 лв., трето 1500 лв., всяко следващо 200 лв.; Увеличаване размера на еднократната помощ за майки-студентки от 2880 лв. на 6500 лв.; Еднократна помощ от 350 лв. за всички деца от I до IV клас в началото на всяка учебна година; Всички процедури за хора с репродуктивни проблеми напълно безплатно.

За пенсионерите БСП ще гарантира: Преизчисляване на пенсиите; От 1 октомври средната пенсия става 722 лв., таванът на пенсиите се повишава и ще достигне 3400 лв.; Увеличение на добавката от Учителския пенсионен фонд от 0,33% до 0,5% от размера на пенсията; Увеличаване „вдовишките добавки“ на 30% или повече.

Кандидатът за народен представител Богдан Боцев, призова да се гласува с номер 28 в бюлетината, за да бъдат изпълнени всички тези приоритети.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK