Кандидатът от ИТН за кмет на Благоевград разговаря с жители на "Еленово"

Снимки: ИТН

Богдански разговаря с множество жители на квартала

Кандидатът за кмет и водач на листата на партия ИМА ТАКЪВ НАРОД Станислав Богдански и част от останалите кандидати за общински съветници проведоха агитационно мероприятие в кв. "Еленово".

Богдански разговаря с множество жители на квартала, които споделиха част от своите проблеми и искания за развитие на града. Много от младите посочиха, че желаят да се изградят повече спортни и детски площадки, кварталът да бъде по-облагороден и зелен.

Всичко кандидати на партията поеха ангажимент да работят в тази посока.

Станислав Богдански обясни още, че предвижда провеждане на ежегоден конкурс за най-красиво околосградно пространство за еднофамилни и многофамилни жилищни сгради, като живущите в сградите, класирали се на челни места в конкурса, ще бъдат освободени от заплащане на значителен размер от дължимите местни данъци и такси.

Можете да подкрепите кадидата за кмет Станислав Богдански  и кандидатската листа на партия ИМА ТАКЪВ НАРОД с бюлетина 21.

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK