Камбуров: Край на натиска и договорките, свалям цените на дървата за огрев

Веселин Камбуров, снимка: infomreja.bg, архив

"Слагам край на натиска и участието в междуфирмени и политически договорки и свалям цените на дървата за огрев", заяви пред "ИНФОМРЕЖА" собственикът на дърводобивната фирма „Върбица лес груп" в Гоце Делчев - Веселин Камбуров.

Той бе категоричен, че отказва да участва в картелни схеми за изкуствено поддържане на високи цени на дървата, което миналата година според него е станало причина много хора да останат без топло за зимата.

”За да взема това решение, ми помогнаха управляващите от настоящия кабинет на Пламен Орешарски, които на проведените срещи на на-високо равнище заявиха готовност за пълна реформа и ценови контрол в горския сектор", обясни Камбуров.

По думите му е крайно време хората вече да започнат да получават реални услуги на реални цени.

Камбуров увери, че от днес неговата фирма намалява с 30 лева цената на дървата за огрев спрямо миналогодишния сезон, когато кубик дърва дори надхвърли 85 лева.

"Без да се съобразявам с когото и да било, от днес "Върбица лес груп" продава дървата за огрев на цени от 55 лева за кубик. Хората са бедни и във всеки дом през зимата трябва да е топло и уютно", аргументира се дървеният бос, който прикани жителите на региона да се уверят на място за ниските цени, като посетят офиса на фирмата му на ул. "Драма" №53 в Гоце Делчев.

Камбуров подчерта, че с това си решение се включва в социалната политика на правителството на Орешарски, което той подкрепя.

 

Веселин Камбуров, снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

12309:51 - 28.08.2013
,,,,,
Да му лапате оная работа21:43 - 22.08.2013
Боклуци,да му лапате оня работа на Ангел Живков!
12415:26 - 22.08.2013
Даааааааааааааааааааааааааааааа,плюнката си е плюнка даже към храчка върви вече
Весо Стаменов -плюнката14:58 - 22.08.2013
Пак забърках каши,пак си нацапах гащите,пак намесвам чужди имена,плюнка съм си и това си е.

FACEBOOK