Йотова от Благоевград: Президентът показа, че може да прави правителство

Снимка: Infomreja.bg

Йотова сподели пред медиите, че не допуска БСП да не я подкрепи

Президентът показа, че може да прави правителство.

Това каза вицепрезидентът Илияна Йотова от Благоевград, където бе официален гост на откриването на учебната година в Осмо СУ „Арсений Костенцев“.

Йотова коментира актуални политически теми, след които даде и оценка на работата на служебния кабинет, чийто последен работен ден е днешният.

В оценка на служебния кабинет Йотова коментира: Безспорно той много високо вдигна летвата. Една успешна формула. Успешен състав, различни хора и убеждения. Това е една невероятна спойка между тях в името на българите и решаването на проблемите, които стояха през тези месеци.

Йотова сподели пред медиите че не допуска БСП да не я подкрепи за предстоящите президентски избори като кандидат-вицепремиер.

И по темата за изборите вицепрезидентът заяви още: Не съм от политиците, които подценяват българите. При добра информационна кампания, това няма да бъде проблем.

По отношение на служебното правителство с премиер Стефан Янев, Илияна Йотова допълни:

Утре президентът ще обяви състава на служебния кабинет и очаквам да си изпълни заръката – да продължи досегашният състав на служебния кабинет. Много бих искала освен ревизия, следващите месеци служебният кабинет да даде една стабилност, от която всички се нуждаем. Предстоят нелеки дни. Надявам се, че тази стабилност, не само заради актуализацията на бюджета, ще бъде факт.

С актуализацията на бюджета ще бъдат решавани проблемите. За мен важно е българите да са спокойни по отношение на КОВИД, икономиката се нуждае от глътка въздух.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK