Илко Стоянов: Община Благоевград ще е надежден партньор на ФК „Пирин”

Илко Стоянов се снима с отбора на "Пирин" в ресторант "Зелната къща"

„Аз ще бъда винаги насреща, когато трябва местната власт да помага на клуба“

Новоизбраният кмет Илко Стоянов присъства на откриването на ресторант „Зелената къща” и на фен магазина на ФК „Пирин”. Той бе посрещнат от футболистите и ръководството на „орлетата”.

Всеки привърженик на благоевградския футболен отбор ще може да си закупи фен артикули и да се срещне със своите любимци в заведението, което впечатлява с новия си интериор и красивата обстановка за своите гости.

Илко Стоянов и президентът на „Пирин” – Таско Тасков, не пропуснаха възможността да обсъдят най-належащите стъпки на бъдещото партньорство между Община Благоевград и клуба.

Акцентът в разговора им бе развитието на детско-юношеския футбол, както и бъдещето на масовия спорт сред подрастващите. Като символ на предстоящото по-добро партньорство с Общината футболистите ще носят на футболните си екипи емблемата на Благоевград.

„Общината ще бъде реален и надежден партньор на футболни клуб. Вярвам, че „Пирин” ще ни радва през цялата футболна година. Пожелавам много успехи и здраве на футболистите, треньорите и ръководството. Аз ще бъда винаги насреща, когато трябва местната власт да помага на клуба. Само заедно можем да надградим направеното от собственика Пол Белогур. Това, което той прави за „Пирин”, е богатство за целия ни град. Затова е необходимо Общината да поеме конкретни ангажименти за по-доброто бъдеще на футбола и на спорта в Благоевград”, заяви Илко Стоянов.

 

Илко Стоянов, президентът Таско Тасков и Николай Бодуров с новия екип на "Пирин"

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK