Илияна Йотова връчи партийни билети на нови членове на БСП-Благоевград

снимки: Пресцентър БСП - Благоевград

Илияна Йотова, настоящ евродепутат и втора в листата на Коалиция за България, отново посети Пиринския край. Тя беше придружена от най-младия кандидат за евродепутат и петнадесети в листата – Момчил Нейков. Предизборната им обиколка обхвана градовете Благоевград и Симитли.

На обяд в Благоевград те проведоха съвместна среща с журналисти в клуба на БСП, където отвориха на поставените въпроси. На срещата присъстваха народният представител от областта Емил Костадинов, общинският лидер д-р Владимир Пандев и областният председател на БСП – Юлиан Гошев.

Йотова сподели, че най-голямата трудност, която Партията на европейските социалисти е имала и е преодоляла през последните години, е бил проблемът, свързан с младежката безработица.

„След 10-годишно управление на десните политически партии за първи път социалистите имат шансове да бъдат първа политическа сила в Европейския парламент“, изтъкна увереността си Йотова. Акцент беше поставен и на очакващите се нови бежански вълни от Сирия и Афганистан.

Визитата продължи в Симитли, където Йотова се срещна местната общественост.

Обиколката завърши със среща с гражданите в Историческия музей в Благоевград, на която Йотова връчи партийни билети на новопостъпили  в партията членове. Настоящият евродепутат изрази благодарността си към местния електорат. Тя сподели, че първите номинации за евродепутат получила от БСП - Благоевград.

На срещата присъстваха десетки представители на социалистите, привърженици на БСП и заинтересовани благоевградчани, които участваха в дискусия с евродепутата, и получиха отговори на много въпроси. Разисквани бяха темите за мобилизация за евроизборите, външната политика на България, поставяните двойни стандарти към България, ЕРП-тата, наследството от бившите управляващи, действията на опозиционните партии и други.

 

снимки: Пресцентър БСП - Благоевград
снимки: Пресцентър БСП - Благоевград
снимки: Пресцентър БСП - Благоевград
снимки: Пресцентър БСП - Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK