Гоцеделчевският парк стана фото арена за младоженци, жители и гости на града

снимки: infomreja.bg

Обновеният градски парк в Гоце Делчев се превърна в истинска фото арена за младоженци, жители и гости на града. Хиляди снимки вече са направени в парка, който освен приятно място за разходка, почивка и забавление, с всеки изминал ден става все по-предпочитано място и за младите брачни двойки, които правят там първите си сватбени снимки.

Откакто е открит паркът, десетки младоженци от града и региона дават старт на сватбените си тържества с фото сесии, като най-желаният фон се оказва красивият фонтан. Младите майки от Гоце Делчев също масово снимат децата си пред различните детски кътове. "Гости от страната и чужбина, след като разгледат парка, непременно си тръгват с множество снимки за спомен", коментират пазачите.

Само преди дни голяма група от Канада часове наред се любувала на красивия парк, а на тръгване си направила си много снимки - не само дневни, но и вечерни.

Българи гастарбайтери в САЩ, Испания, Норвегия и Холандия, които в момента са в отпуски по родните им места, пътували ежедневно по 30-40 километра, за да доведат в парка деца и внуци и прекарвали там с часове.

Трима турски дипломати, минаващи през Гоце Делчев за планираната си годишна почивка в Родопите, дори отложили с ден пътуването до избраната от тях дестинаци, за да се насладят на вечерната атрактивна гледка край фонтана в парка.

Според охранителите хората се отнасят все по-отговорно към опазване на чистотата и реда в парка, а при нарушения сигнализират незабавно.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Бръмбар13:41 - 31.07.2012
Проблемът е и че заплашват невинен човек - аз имам натрупани много обици на ухото, но обица на ухото нямам.
Димитър04:23 - 31.07.2012
Някои, не бих ги нарекъл хора, все ще намерят повод да излеят злобата си, пък и заплахи ръсят.
да бе да22:32 - 30.07.2012
глей само да не останеш някой път ибез ухоибез обица .
Бръмбар до "до Бръмбар"16:41 - 30.07.2012
Явно си мислиш, че ме познаваш. В грешка си. Нямам представа кои са младоженците, камо ли бащите и дядовците им, така че просто няма начин да им се правя на приятел. И къде точно видя да коментирам хората?! Щастливи да са и да се обичат младоженците! Но не те са предмет на коментарите.

FACEBOOK