ГЕРБ дари средства на църквата в Огняново и на джамията в Кочан

снимка: ГЕРБ-Благоевград

ГЕРБ дари средства на черквата в гърменското село Огняново на днешния голям християнски празник – Успение Богородично. 

Ръководството на партията, начело с общинския координатор Розен Марчев, присъстваха на тържествената литургия в храма на селото, подпомогнаха и със средства традиционния курбан и събор, който през последните години събира заедно стотици жители на Огняново и околните села, пръснали се в страната и по света.

Депутатът от ГЕРБ и областен координатор на партията Даниела Савеклиева изпрати поздравителен адрес за празника на Огняново.  „На големия християнски празник Успение Богородично, когато почитаме Божията Майка, вие се събирате заедно на традиционния събор. И това не е случайноименно тук, връщайки се при корените си, вие черпите сили, за да продължавате напред. Желая на всички здраве, лично щастие и много успехи! Нека Богородица закриля вас и семействата ви!”, се казва в поздравителния адрес на народния представител.

На Рамазан Байрам, който се проведе преди седмица, Даниела Савеклиева дари лично средства на джамията в Кочан и празнува заедно с жителите на селото. Хората бяха изключително благодарни и признаха, че за първи път депутат  прави дарение за тяхната джамия. 

 

снимка: ГЕРБ-Благоевград

КОМЕНТАРИ

да го духат14:31 - 21.08.2013
свърши се и тяхното да го д..... всички ГЕРБЕРАСТИ алчни за влас и пари
999999999909:09 - 19.08.2013
С крадени пари искат грях да изкупуват! Тези горе от снимката само знаят да взимат а не да дават. Тези дадени пари са от друг и то крадени! Всевишният вижда и не прощава на такива долни крадци! ГЕРБ, какви ли тези ГЕРБ! Та Розенчо ли е от ГЕРБ, където цул живот яде хляб от кумонистите! Та църната Вила ли е от ГЕРБ, където тя дори не е член, ама нали крадеше парите заедно с Розенчо, ама нали пропищяха толкова много бедни хорица, които им взимаше дебитните карти. Долна, църна, нагла дебелана, бог няма да й прости! Чудеше се от кой да вземе назаем да си внесе кредити и да изпраща парички на нейното олигофренче Петето. Броеше жълти стотинки и изведнъж по турция на почивки тръгна. Крадлива вмирисана циганка! А да не говорим за примадоната Йорданка! Господ да пази акъла да си загубиш! Е тя го е нямала, но преди имаше спирачки от бившият й мъж, а сега боже, боже, боже! А там зад тях се подава друга свиня, само главата й се вижда! Друга крадлива и проста Вила Огняновска! А наглоста й няма граница! Та и четеримата са бутни единият да падне другият! Това ми било ГЕРБ! Изроди!
до Пламен17:54 - 17.08.2013
Пламене Пламене яд ме е за тебе човече Ани и Юри те докараха до това дередже човече ти не се ли осети поне кмет да беше станал сега от нищо та нищо първата ти работа ако си в ГЕРБ да се освободиш от такива изроди като Ани и Мишо Боро итн.др си ги знаеш
до кочан08:34 - 17.08.2013
на тях им дадоха и много повече открадоха и жалко че пак им стигат но господ гледа и рано или касно ще си го получат

FACEBOOK