ГЕРБ активисти искат сурово наказание за виновните за побоя на Георги Лунджов

снимка: infomreja.bg, архив

Членовете на ГЕРБ Благоевград в квартал "Грамада" излязоха с протестна декларация до медиите по повод снощния побой на партийния лидер в Симитли Георги Лунджов.

„С голяма тревога следим състоянието на нашия приятел и председател на общинската организация на ГЕРБ в Симитли Георги Лунджов. Години наред нашият колега защитаваше своите съграждани, техните права и тяхното благоденствие от посегателството на хора, които се облагодетелстваха на техен гръб. Като общински съветник той систематично изясняваше факти за престъпни действия и разпиляване на общински средства с цел лично облагодетелстване", пишат в обръщението си активистите на ГЕРБ, които призовават жителите на Симитли да помогнат за изясняване на случая.

В протестното си писмо членовете на ГЕРБ предупреждават, че ще търсят истината докрай и ще настояват виновните за побоя над Лунджов да бъдат сурово наказани.

„Считаме за недопустимо подобно мерско деяние да бъде заметено и виновните да останат ненаказани”, гласи финалът на протестната декларация на герберите от благоевградския квартал "Грамада".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//