Г. Андонов: Уволнението на педагожката М. Георгиева е необосновано, дръзко и политическо

Даниела Савеклиева - областен координатор, на ГЕРБ и Георги Андонов - кандидат-депутат от ГЕРБ, снимка: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

Уволнението на психоложката на НПГ „Димитър Талев“ – Мария Георгиева е необосновано, дръзко и видимо политическо. Това заяви в своя позиция кандидатът за народен представител от ГЕРБ Георги Андонов.

"Изключително съм възмутен, крайно разочарован и притеснен от наглото уволнение на Мария Георгиева – признат професионалист, изключително ерудиран и интелигентен човек - от страна на ръководството на Професионалната гимназия в лицето на нейният директор Благой Мигдин", коментира Андонов.

Според него в период на предизборна кампания действието на директора Мигдин може да се счита за политическа репресия заради факта, че Мария Георгиева е симпатизант и човек, привързан към идеите на ПП ГЕРБ.

"Недоумявам как г-жа Георгиева, която се ползва с уважението и дори приятелството на всички ученици в гимназията, е лишена от правото си на труд и е порицана жестоко заради своите политически пристрастия, които никога не е проявявала в работата си. Твърдо заставам зад нея като човек, като професионалист, направил много за учащите в НПГ. Заявявам, че е време такива порочни практики, не само да бъдат осуетени, но и наказани", се казва още в позицията на кандидат-депутата от ГЕРБ.

Георги Андонов призова за подкрепа и единност в обществената борба срещу политическото кадруване.

 

КОМЕНТАРИ

ncc11:33 - 11.11.2014
Мигдин утрепко долна!!!!! Зимай си хапчетата и вън от нашето даскало!!!!!!!!!!!!
Аз12:58 - 17.09.2014
Виждам,колко злоба и обиди се сипят тук!Кой какъв бил,кой какво направил...Добре ,аз да попитам тогава Г.Андонов,какво е направил за нашият град?Плюете против Москов,но е явно,че той е направил много повече от др.хора.И как ще гласувате за ГЕРБ,като представител е Г.Андонов,който не може да каже две изречения на кръст,дори и в парламента го знаят и му се подиграват ,че е ГОшо от село...И ще искате да се гласува за ГЕРБ???ДАйте път на младите и нека да се гласува за хора,които заслужават! Правилният избор е 22:6 !!!
Браво!10:29 - 16.09.2014
Три имена Благой Георгиев Мигдин Дата на раждане 15.03.1950 г. Място на раждане гр. Хаджидимово Вербувал го служител ст. лейт. Илия Лукманов на 14.12.1978 г., регистриран на 11.01.1979 г. Ръководил го служител ст. лейт. Илия Лукманов Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ОУ на МВР-Благоевград-ДС по линия на управление II Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник агент Псевдоними Страхил Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Рег. дневник; картони – обр. 4 – 5 бр. и обр. 6; протокол № 4/ 1990 г. за унищожаване лично дело IА-2349 (Бл); протокол № 2/ 1990 г. за унищожаване работно дело IР-1968 (Бл). Снемане от действащия оперативен отчет 1989 г. Публична длъжност или публична дейност Директор на Неврокопска професионална гимназия "Димитър Талев" - Гоце Делчев
до тройка14:54 - 15.09.2014
Неграмотна комунистическа отрепко, първо научи азбуката после търси кусурите на хората.

FACEBOOK